23-26.5.2008

Perjantai-ilta sujui rattoisasti koirien puunauksen ja puleerauksen parissa. Jossain välissä oli hieman ylijäämäpalautus aikaakin, ja kävin Taimin kanssa ottamassa hieman agilitya - taas vaihteeksi.

Pesurumba jatkui tämän jälkeen, ja lauantai aamuyöstä oli aika nousta ylös, kipittää autolle ja aloittaa matka kohti Helsinkiä.

Matkareitti sujui suunnitelmien mukaan Tampereen kautta josta napattiin Jenna ja Niki silkki (Curiosity Special Edition) kyytiin. Paikanpäällä Aptus showssa olimme noin kymmeneltä, ja ravitin hirveää kyytiä autosta suoraan partiskehälle jossa Miro (Curiosity Midnights Game) jo odottelikin kehään pääsyä. Kiireenvilkkaan koiraa sutimaan, jonka jälkeen heti kehään. Kaunis pinkki nauha sopi juuri passelisti paitaani ja kenkiini ja oltiinkos hieman tyytyväisiä. Lopputuloksena PU3 ja varaCACIB. Jeijei, seuraavina koitoksina meillä on Miron kanssa sitten Kotka, Rovaniemi, Järvenpää ja mualimanvoittaja. Onnea Ozzy partikselle (Curiosity Catch The Spell) joka veti ropit kotiin ja myöhemmin päivästä myös ryhmävoiton!!!

Heti Miron kehän jälkeen kiiruhdettiin Jennan kanssa silkkikehälle jäähallin sisään jossa Tina, Pia, Äiti, Marina ja Reija olivatkin jo. Hippu sai jälleen SERTin ollen PN4, ja Foxyn komea isukki Timppa (Curiosity Luxury Of Silk) veti ROPit kotiin upealla arvostelulla. Kasvattajaluokkammekin palkittiin KP:lla, joten pääsisimme senkin kera BIS kehään edustamaan.

Ryhmäkehien alkaessa ensin oli BIS kasvattajakilpailu jonka tuomaroi Harry Tast. Minulla oli Timi, Hilla nappasi Nikin, Jenna Fannyn (C. Flying Beauty) ja Tinalla oli Saga (C. Tame Their Eyes). Tuomari napsi porukkaa jatkoon ja myös me kuuluttiin siihen kasvattajien eliittiin ja kärkikastiin. Harry tarkasteli yksitellen liikkeitä ja näin, loppujen lopuksi sijoittaen meidät BIS 2 sijalle ties kuinka monen kasvattajan j50.JPG?imgmax=512 

joukosta ! Aika hieno aloitus.
Heti kasvattajaryhmän jälkeen juostiin Timin kanssa ryhmä kolmosen esiarvosteluun ja siitä heti veteraanien esiarvosteluun.

Ryhmä kolmosessa ei meille menestystä tullut, joten menimme veteraanien jonon hännille odottamaan sen kehän alkua, ja pian meidän vuoro tulikin. Timi nosti nokkansa taivaisiin kuten tavallista ja näytti muille mistä kana pissii. Tuomari napsi jatkoon osan poppoosta, ja me kuuluimme siihen joukkioon. Lopulta meitä oli jäljellä enään neljä kipaletta, jonka jälkeen 4. ja 3. oli selvillä, ja jäljellä enään me ja sileäkarvainennoutaja. Me nappasimme voiton, ja voi luoja sitä ilon tunnetta ja määrää!!

99009.jpeg

Päivä päättyi siis upeasti, ja jatkoin Taimin kera matkaani Lahteen Anna Vetelin mukana. Automatka sujui rattoisasti, ja huoltsikalta tarttui eräälle Lauralle mitä mainioin syntymäpäivälahja mukaan ;-)

Annalle päästyämme lenkitettiin ja syötettiin koirat, jonka jälkeen päästiin jatkamaan matkaa kohti Lauran synttäribailuja.

Ilta sujui euroviisujen parissa, ja sen vartin aikana, mikä oli tarkoitettu äänestykseen, läksimme kävellen takaisin Annalle jossa ko ohjelma tuijotettiin loppuun saakka. Ja sitten nukkumatin maille.

Aamulla herätys oli katkeransuloinen, ja vuorossa olisi Taimin pesu Haminan näyttelyä varten. Siinä urakassa ei onneksi puolta tuntia kauempaa sujunut, ja pääsimme ajoissa lähtemään kohti näyttelyä. Matkan varrelta nappasimme Jossun kyytiin, ja noin tuntia ennen silkkikehän alkua - eli klo 11 - olimme paikalla.
Mirka toi käsiini Nean (C. Shake The Room) esitettäväkseni, mikäs siinä. Trimmasin neitokaisen ja sudin sieltä sun täältä, kunnes koitti kehän alku. Pääsin kehään jälleen myös rakkaan pikku Sepon kera, ja äijälle tuloksena PU2, varaSERT. Nea kilpaili valioluokassa tuloksin PN3 ja varaCACIB, eli vallanmainiosti sujui tämäkin reissu! Timppa pappa oli ROP vet, ja pääsimme myöhemmin edustamaan siis BIS veteraanikehään jälleen.

Taimi kilpaili Jossun kanssa junior handlerissa, eikä ollut ilmoitettu rotukehään. Taimi venkuroi mun perääni, kuten tavallista, mutta parin yhteistyö alkoi kisan edessä sujumaan lähes saumattomasti, ja ansaitusti Jossu voitti nuorempien ikäsarjan! Päivän paras kisaan olisi vielä aikaa jäljellä, joten Taimi vietiin häkkiin lepäilemään.

Ryhmäkehiä odotellessamme kävimme napsimassa muutamia kuvia Pyykön Lauran mitä hurmaavimmasta afgaanilapsosesta, Kiarasta. No, aika harva niistä onnistui neidin ADHD taipumuksen vuoksi mutta onpahan muistoja siitäkin hetkestä ;-)

Ryhmäkehät alkoivat neljän pintaan, ja Jossu meni ensimmäisenä ; tuloksena 1/2 eli päivän toiseksi paras junnuhandleri! Annan thai ridgeback Julius oli ollut myös ROP, mutta ryhmissä ei sijoituksia jaeltu kenellekään meidän rotukehien tähdistä :-) Kävimme napsimassa jälleen kuvia, ja sen jälkeen Annan ja Jossun kera takaisin Lahteen.

Maanantai aamuna matkani jatkui kohti Jyväskylää, ja siskoni Reija haki minut ja Taimin asemalta. Kylläpä oli ihana olla vihdoin kotona.